• 9 out of 10 - BOY TOY REVIEW #158: JNAJA COCKRING by http://climaximaal.nl  We are always very happy to read that we make other people happy and that they love the EnRinged feeling.


  Do you also want to BeRinged?? Get yours in our shop!!

  ----------
  Text from Climaximaal

  • 365 SEX TOYS / 9 PUNTEN / SEKSPEELTJES VOOR MANNEN

  BOY TOY REVIEW #158: JNAJA COCKRING

  BY LUNA · 10 JUNI 2014

  Testman J.T. heeft het al weken over deze JNaja cockring! Volgens hem een must have voor iedere man! Hieronder zijn review!

  Naam: JNaja
  Producent: Velv’Or
  Prijs: € 49,95
  Formaat: 45 mm, 50 mm en 55 mm
  Batterijen/oplaadbaar:: n.v.t.
  Het verkooppraatje: Een ergonomisch ontworpen cockring die de natuurlijke vormen van het mannelijke lichaam volgt. Hij kan de hele dag gedragen worden en geeft zo de drager het plezierige gevoel ‘EnRinged’ te zijn, terwijl zijn perineum continu gemasseerd wordt.
  Is dat ook zo: Sterker nog, je WIL deze ring gewoon de hele dag dragen!
  Score: 9

  “Een review van een cockring? Alweer??? Is dat nu nodig?”, vroeg Luna toen ik haar vertelde er 1 te willen schrijven. “Ja!”, antwoordde ik, “want deze is zo lekker, dit wil, nee, dit moet ik delen met je lezers.” Na nog wat heen en weer ge-app ging Luna alsnog overstag en zie hieronder mijn review van de Velv’Or JNaja cockring. Voor een uitleg over het nut, zin en onzin van cockringen verwijs ik naar het artikel op deze site dat ik samen met Luna schreef: HIER.

  Ik heb gedurende de laatste 20 jaar al een redelijk vermogen uitgegeven aan cockringen. Van leer, metaal, plastic, rubber, siliconen, etc. etc. Ik draag ze vaak tijdens een vrijpartij met mevr. J.T. maar eigenlijk nooit overdag. Althans dat deed ik niet… tot ik in aanraking kwam met de JNaja. Luna attendeerde mij enige tijd geleden op de site van Velv’Or. Achter deze site en de producten daarop schuilt een Nederlandse designer. Hij ontwierp niet alleen de allerduurste cockring money can buy (de King JCobra platina voor € 160.000,-) maar ook het door mij geteste instapmodel voor de modale man. Anyway, na het zien van alleen het plaatje moest en zou ik deze ring in mijn bezit krijgen en ja, dan is een druk op de [Buy Now] knop snel gemaakt.

  De ring, met perineum massager, arriveerde in een mooi stijlvol wit doosje. Gemaakt van nylon vezels in de kleur zwart, wat vanwege het gebruikte materiaal nog zal verkleuren gedurende de loop der tijd. Het is, bij mijn weten, ook de eerste cockring ter wereld die met een 3D printer geproduceerd wordt. Gaaf!

  De ring omdoen gaat iets lastiger dan normaal. Dit komt omdat de ring vanwege de anatomische vorm niet gelijkmatig rond is. Dit is geen probleem maar wel even iets om rekening mee te houden. Zodra het zaakje goed zit, zit hij ook gelijk goed!! Ring sluit naadloos aan op je lichaam en je pik en ballen vallen er mooi doorheen. Voor mijn gevoel worden de ballen ook nog iets naar voren geduwd wat bijzonder mooi staat. Het stugge ontwerp van de cockring zorgt er tevens voor dat de perineum-tip (het uitstekende gedeelte dus, voor de mensen zonder inbeeldingsvermogen) lekker strak tegen je perineum aan zit en hem prettig masseert en stimuleert. Het kijken naar een erotisch filmpje wordt zo ineens een heel stuk aangenamer.

  Wat een probleem is bij veel ringen met perineum massager is dat ze niet prettig zijn op harde stoelen of op bijvoorbeeld de fiets. Bij de JNaja, heb ik nergens last van. De strakke pasvorm en het continu masseren van je perineum maken hem zo lekker dat ik hem hele dagen draag. I Love To Be EnRinged! En dat is dan voor het eerst dat ik dat zeg van een cockring! Ook bij het vrijen zit hij heerlijk en ook mevrouw J.T. hoor ik niet klagen als het nylon tegen haar gevoelige plekjes duwt.

  Toch is er 1 punt aftrek. Het gebruikte materiaal is namelijk niet zo glad als glas of ijzer. In combinatie met de vorm kan het, met name boven je pik waar de ring iets naar binnen komt, wat gaan schuren of irriteren. Ook, maar waarschijnlijk is dit puur psychisch, voel je het oneffen gebied waar het logo aan de binnenkant van de perineum massager ‘uitgekerfd’ is. Uit zeer betrouwbare bron weet ik dat er achter de schermen aan deze 2 punten gewerkt wordt. Maar tot die tijd dus een dikke 9!
  Oh ja, en mocht je hem af willen doen omdat hij vuil is geworden… hij kan gewoon onder de kraan!

  0 comments → 9 out of 10 - BOY TOY REVIEW #158: JNAJA COCKRING by http://climaximaal.nl

  Post a Comment