• Jarenlang vond ik dat cockringen stom waren


  With a huge smile on my face I can tell you that Sex Toy Reviewer Jay from Tess Tessts adjusted his view on cockrings! For years he thought they were stupid and only for men with erection problems!
  After wearing the JNaja he set aside his prejudices and now is a very PROUD member of the League Of EnRinged Gentlemen!

  Here is a small part of the review in Dutch:


  Al draagt een aap een gouden cockring

  Velv’Or JNaja is volgens de maker een nieuwe ervaring als het gaat om het dragen van cockringen. Ik heb natuurlijk al eens wat cockringen geprobeerd, en mijn relatie met deze “uithoudingsvermogen” verhogende ringen is er een van haat/liefde.

  Voornamelijk omdat ik het omdoen van alle “vaste” (dus niet verstelbare van rubber of staal of normaal hout of wat voor materiaal dan ook) een enorm geklooi is met glijdmiddel, knellingen op plekken waar ik die ECHT niet wil hebben, en na het klaarkomen een lange periode van “OMG DAT DING MOET NU AF” in acht nemen wachtende tot mijn harde lid zacht wordt en ik met veel geglibber en gevloek de ring weer af mag doen.

  Daarbij komt ook nog het feit dat ik jarenlang vond dat cockringen stom waren en vooral voor mannen die hun piemel niet hard konden houden. Wist ik veel, dat zijn van die vooroordelen die je hebt, maar inmiddels ben ik daarvan af gestapt. Eigenlijk vooral ook door mijn ervaring met de Velv’Or JNaja.

  Toen ik deze, in mijn geval, rode hard nylon cockring met perineum stimulator, via Euphoria mocht ontvangen kon je je ook wel voorstellen dat, gezien mijn eerdere opmerkingen, het enthousiasme nou niet bepaald hoog was van mijn kant.


  Maar, aangezien ik alles test wat we ontvangen eerlijk review, ging ik toch iets verder kijken dan mijn lang neus was.

  Read the rest at their site  Please head to Euphoria now

  1 comments → Jarenlang vond ik dat cockringen stom waren

  1. I indeed am a very proud member of the League!

  Post a Comment